ニュージーランド語学研修を紹介します

こんにちは、小林です。

千里金蘭大学食物栄養学科では、2年生の春休みにニュージーランドでの語学研修プログラムに参加することができます。

今日のブログは、食物栄養学科で英語を担当されていて、この語学研修を毎年引率されているケント先生から届いた、研修内容の紹介です。

The Department of Food and Nutrition’s study abroad to Auckland, New Zealand is specifically designed so the students can experience New Zealand food culture while improving their English skills. While in New Zealand, students attend an English school in the morning followed by various fun activities that let them experience a variety of things New Zealand has to offer.Most importantly, some of these activities are themed around food and nutrition.

ニュージーランドでは、語学学校に通って英会話スキルを磨くだけではなく、食物栄養学科ならではのプログラムも用意されているようです。

Students get to experience various cooking classes taught by professional chefs using local ingredients such as fresh southern island salmon, seasonal vegetables, and free-range chicken.

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シェフによる現地食材を使った料理教室!サーモンおいしそうです。

A supermarket nutritional tour introduces students to special nutritional labeling and how to read nutrition labels on various food products.

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スーパーマーケットで食品の栄養表示を学ぶツアー。日本のものとの違いはどうでしょうか?

We also stop by a chocolate sweets café where they can experience some of the finer sweets New Zealand has to offer.

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「チョコレートブティック」とは素敵な響き。カフェのメニューからも学びがありますよね。

This study abroad is one of a kind and I highly recommend you take advantage of this once in alifetime opportunity!

食物栄養学科でぜひ、貴重な海外留学体験をしてみてください。

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